Nomina

daging (posesif ku, mu, nya; partikel: kah, lah) ·

  1. [[]]
  Terjemahan[?]
Nomina [ban]

daging

daging

  1. isi
Nomina [plm]

daging

  1. daging
Pelafalan
  • (file)
  • (file)
Nomina [ su ]

daging

  • gundukan anu aya dihandapeun kulit, saluhureun tulang jeung urat manusa jeung sato.
  • “Daging sapi anu masih kénéh seger biasana mah warnana beureum seger."

Tingkatan basa

sunting
  • daging : basa loma


Nomina [btm]

daging

  1. daging
    ligi jolo daging ni orbo i
    lihat dulu daging kerbau itu